CRM Integration – minska manuellt arbete

Genom att skapa ett flow i ert sätt att arbeta kan du optimera dina affärsprocesser och fokusera mer på din kärnverksamhet. Vi på Syncify är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå detta genom att erbjuda en enkel och användarvänlig CRM integration som möter dina specifika behov.

Genom att skapa ett flow i ert sätt att arbeta kan du optimera dina affärsprocesser och fokusera mer på din kärnverksamhet. Vi på Syncify är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå detta genom att erbjuda en enkel och användarvänlig CRM integration som möter dina specifika behov.

Skapa en centraliserad plattform

Genom en CRM integration tillsammans med andra system, som till exempel försäljningssystem, marknadsföringssystem och faktureringssystem, kan din organisation skapa en centraliserad plattform för att hantera och analysera kundrelaterad information. En CRM integration möjliggör automatisk synkronisering av data mellan olika system, vilket minskar manuellt arbete och eliminerar risken för inkonsekventa eller felaktiga data.

Prova oss

Maximera effektiviteten och spara tid

Med Syncify vid din sida behöver du inte längre spendera överdrivet med tid och pengar på att integrera dina affärssystem. Vi förenklar processen och hjälper dig att maximera effektiviteten inom ditt företag. Med en CRM integration och automatiserad dataöverföring kan du säkerställa att din kundinformation är korrekt, uppdaterad och tillgänglig i realtid.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur våra automatiseringslösningar kan hjälpa dig att optimera dina arbetsflöden och öka produktiviteten i din verksamhet.

Kontakta oss

”Vårt samarbete med Syncify förenklar vår vardag, då vi i nya implementationer i 9 fall av 10 har en integrationsbas att utgå ifrån samtidigt som vi kan göra kundspecifika anpassningar vid behov. Genom samarbetet ökar vi vår effektivitet samtidigt som vi besparar våra kunder pengar.”

Lukas Morinder Sales Manager – Lime Technologies AB

”Jag gillar att jobba tillsammans med Syncify då de håller en hög servicenivå både mot mig och kunden. Genom att leverera ett gäng smarta integrationer hjälper de mig att leverera en komplett och smidig lösning till kund. Jag värdesätter verkligen tryggheten i att vi tillsammans kan leverera en bra helhet.”

Jakob Fredin Affärsutvecklare – Exsitec AB

”Syncify ser alltid till kundens bästa och lever upp till orden att vara experter på ERP-systemen vi integrerar mot.”

Fredrik eriksson Product Manager Add-ons – Lime Technologies AB

”Likt många andra har vi ett stort behov av att jobba med strategiska partners som kan hjälpa oss på vår resa. Med Syncify får vi en engagerad och tillförlitlig partner som delar vår vision om att underlätta för våra kunder!”

Tom hedman Partner Manager – Billogram AB

Gör din vision till verklighet med Syncify!

Är du redo att ta steget mot ett företag som fungerar ännu bättre, med skräddarsydda lösningar för just dina behov? Låt oss mötas och tillsammans skapa det flow som passar bäst för ditt företag. Boka ett möte med oss idag så ser vi över just ditt företags flöden och processer.

Kontakta oss

Boka en personlig demo

Att ansluta affärssystemet till Syncify är simpelt och det första steget i att digitalisera företagets ekonomiska flöden.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Grow with the flow

Bland våra anslutna företag finner du några av branschens mest erkända varumärken. Utforska deras framgångar och låt oss hjälpa dig att skapa ditt eget flow.