Skapa Sömlösa Affärsavtal med Digital Signeringsintegration

För tjänsteleverantörer inom E-signering är det viktigt att erbjuda en smidig och effektiv integration mellan ditt e-signeringssystem och dina kunders affärssystem. Genom att ansluta ditt e-signeringssystem till Syncify, kan du förbättra kundupplevelsen, optimera arbetsflöden och öka produktiviteten för både dig och dina kunder.

För tjänsteleverantörer inom E-signering är det viktigt att erbjuda en smidig och effektiv integration mellan ditt e-signeringssystem och dina kunders affärssystem. Genom att ansluta ditt e-signeringssystem till Syncify, kan du förbättra kundupplevelsen, optimera arbetsflöden och öka produktiviteten för både dig och dina kunder.

Automatisk fakturering vid signerade avtal

När ett avtal signeras digitalt genom ditt e-signeringssystem kan du automatisera faktureringsprocessen genom att synkronisera avtalsdata med dina kunders affärssystem. Detta innebär att fakturor skapas och skickas automatiskt när ett avtal signeras, vilket minskar manuellt arbete och förbättrar kundupplevelsen.

Bli partner

Synkronisering av kund- och avtalsdata

Håll dina kunders kund- och avtalsdata uppdaterad genom att synkronisera dessa data mellan ditt e-signeringssystem och deras affärssystem. Detta säkerställer att dina kunder alltid har tillgång till den senaste och mest korrekta informationen, vilket ger dem möjlighet att erbjuda en personlig och effektiv kundservice.

Hantering av rättigheter och behörigheter

Synkronisera rättigheter och behörigheter mellan ditt e-signeringssystem och dina kunders affärssystem, så att endast behörig personal har tillgång till känsliga dokument och data. Detta bidrar till att skydda din kundinformation och följa gällande dataskyddsbestämmelser.

Spårning och notifieringar

Förenkla spårningen av signerade avtal genom att synkronisera avtalsstatus och notifieringar mellan ditt e-signeringssystem och dina kunders affärssystem. Dina kunder kan enkelt följa upp avtal och få automatiska uppdateringar när en signatur har samlats in eller om det finns några problem som behöver åtgärdas.

Skapa Flow

Genom att ansluta ditt e-signeringssystem till Syncify får du inte bara tillgång till våra kraftfulla synkroniseringslösningar, utan också vår expertis, support och engagemang för att hjälpa dig att växa och förbättra ditt erbjudande. Låt oss tillsammans skapa en digital revolution med en enda integration och hjälpa dina kunder att nå sitt oändliga flow.

”Vårt samarbete med Syncify förenklar vår vardag, då vi i nya implementationer i 9 fall av 10 har en integrationsbas att utgå ifrån samtidigt som vi kan göra kundspecifika anpassningar vid behov. Genom samarbetet ökar vi vår effektivitet samtidigt som vi besparar våra kunder pengar.”

Lukas Morinder Sales Manager – Lime Technologies AB

Anslut ditt affärssystem

Att ansluta affärssystemet till Syncify är gratis och det första steget i att digitalisera företagets ekonomiska flöden. Enkelt, effektivt och underhållsfritt. Oavsett om du är det lilla eller stora bolaget vinner du massor av funktionalitet av att ansluta dig till Syncify.

Bli partner

Boka en personlig demo

Att ansluta affärssystemet till Syncify är simpelt och det första steget i att digitalisera företagets ekonomiska flöden.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Grow with the flow

Bland våra anslutna företag finner du några av branschens mest erkända varumärken. Utforska deras framgångar och låt oss hjälpa dig att skapa ditt eget flow.