Befria Ditt CRM-systems Fulla Potential

För CRM-tjänsteleverantörer är det avgörande att erbjuda en smidig och effektiv integration mellan ditt CRM-system och dina kunders affärssystem. Genom att ansluta ditt CRM-system till Syncify, kan du förbättra kundupplevelsen, optimera arbetsflöden och öka produktiviteten för både dig och dina kunder.

För CRM-tjänsteleverantörer är det avgörande att erbjuda en smidig och effektiv integration mellan ditt CRM-system och dina kunders affärssystem. Genom att ansluta ditt CRM-system till Syncify, kan du förbättra kundupplevelsen, optimera arbetsflöden och öka produktiviteten för både dig och dina kunder.

Kundsynk

Synkronisera kunddata mellan affärssystemet och ditt CRM-system automatiskt och i realtid. Detta gör att dina kunder alltid har tillgång till den senaste och mest korrekta kundinformationen, vilket ger dem möjlighet att erbjuda en personlig och effektiv kundservice.

Bli partner

Fakturasynk

Automatisera fakturahanteringen genom att synkronisera fakturor och relaterade data mellan ditt CRM-system och dina kunders affärssystem. Detta minimerar risken för fel, sparar tid och resurser, samt förbättrar kundupplevelsen. Med fakturasynk kan dina kunder skapa, skicka och spåra fakturor direkt från ditt CRM-system, vilket förenklar faktureringsprocessen och ökar deras effektivitet.

Ordersynk

Förenkla orderhanteringen genom att synkronisera ordrar och relaterade data mellan ditt CRM-system och dina kunders affärssystem. Detta minskar risken för fel, sparar tid och resurser, samt förbättrar kundupplevelsen. Med ordersynk kan du erbjuda dina kunder en snabb, enkel och pålitlig orderhantering.

Artikelsynk

Håll produkt- och tjänsteinformation uppdaterad genom att synkronisera artiklar mellan ditt CRM-system och dina kunders affärssystem. Detta säkerställer att dina kunder alltid har tillgång till rätt produktinformation, vilket gör det lättare för dem att erbjuda och sälja sina produkter och tjänster.

Lagersynk

Optimera lagerhanteringen genom att synkronisera lagerdata mellan ditt CRM-system och dina kunders affärssystem. Med lagersynk får dina kunder en bättre överblick över sina lager och kan fatta välgrundade beslut om inköp och försäljning.

Skapa Flow

Genom att ansluta ditt CRM-system till Syncify får du inte bara tillgång till våra kraftfulla synkroniseringslösningar, utan också vår expertis, support och engagemang för att hjälpa dig att växa och förbättra ditt erbjudande. Låt oss tillsammans skapa en digital revolution med en enda integration och hjälpa dina kunder att nå sitt oändliga flow.

”Vårt samarbete med Syncify förenklar vår vardag, då vi i nya implementationer i 9 fall av 10 har en integrationsbas att utgå ifrån samtidigt som vi kan göra kundspecifika anpassningar vid behov. Genom samarbetet ökar vi vår effektivitet samtidigt som vi besparar våra kunder pengar.”

Lukas Morinder Sales Manager – Lime Technologies AB

Anslut ditt affärssystem

Att ansluta affärssystemet till Syncify är gratis och det första steget i att digitalisera företagets ekonomiska flöden. Enkelt, effektivt och underhållsfritt. Oavsett om du är det lilla eller stora bolaget vinner du massor av funktionalitet av att ansluta dig till Syncify.

Bli partner

Boka en personlig demo

Att ansluta affärssystemet till Syncify är simpelt och det första steget i att digitalisera företagets ekonomiska flöden.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Grow with the flow

Bland våra anslutna företag finner du några av branschens mest erkända varumärken. Utforska deras framgångar och låt oss hjälpa dig att skapa ditt eget flow.