Tid är pengar, som man säger. Din tid är dina pengar!

Frigör din tid

Det är därför vi på Syncify har som vision att spara tid genom att automatisera fakturahanteringen. Genom att integrera affärssystem och fakturaleverantörer till vår integrationsmotor Syncify kan vi skapa ett automatiserat flöde från det att fakturan har skapats i ditt affärssystem till dess att den är betald och bokförd. Låt oss beskriva hur det går till.

När du skapat din faktura i ditt affärssystem och tryckt på [Skicka Syncify faktura] görs informationen om till en Syncify faktura. Vi har skapat ett standardiserat underlag för din faktura vilket gör det möjligt för oss att erbjuda just den fakturaleverantör som passar ditt företag bäst.

Oavsett hur du väljer att skriva ditt avtal med dina fakturaleverantörspartners kommer du få betalt för dina fakturor. Pengarna kommer då att skickas tillsammans med en kvittens för den gällande fakturan in i integrationsmotorn Syncify. Detta gör det möjligt för oss att kunna bokföra din faktura utan att du behöver lägga en enda sekund av din tid.

Välj en fakturaservicepartner

Den fakturaleverantör du valt kommer i sin tur få fakturainformationen från oss och se till att den blir betald oavsett om det krävs påminnelse & inkasso. När fakturaleverantören mottagit fakturan kan du som kund välja att sälja dina fakturor eller belåna dem för att förbättra din likviditet, eller helt enkelt invänta pengarna.

Få snabbare betalt

Oavsett hur du väljer att skriva ditt avtal med dina fakturaservicepartners kommer du få betalt för dina fakturor. Pengarna kommer då att skickas tillsammans med en kvittens för den gällande fakturan in i integrationsmotorn Syncify. Detta gör det möjligt för oss att kunna bokföra din faktura utan att du behöver lägga en enda sekund av din tid.

  • Halvera kostnaden med upp till 50%
  • Halvera din tid med upp till 50%
  • Minskad ekonomiadministration
  • Få snabbare betalt
Close

Skapa ett flow

Review_arrow_next Review_arrow_next

Tid är pengar, som man säger. Din tid är dina pengar!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.