Senior .NET utvecklare

Senior .NET utvecklare

Genom din erfarenhet bidrar du med trygghet och lugn. Du är en person som älskar att dela med sig av din kunskap.

Syncify är ett företag som startats för att förändra en bransch som suttit still alldeles för länge. Våra mål är extremt höga och vi är här för att rita om kartan vad gäller nyttjandet av ekonomitjänster.
Vår tid är nu. Nu handlar det om att fortsätta leverera en fantastisk mjukvara till våra samarbetspartners – av högsta kvalité. För att lyckas behöver vi förstärkning och vi hoppas verkligen att det är just du som är vår nästa pusselbit.
En grundsten som genomsyrar organisationen är att alla hjälps åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Den är en av anledningarna till att vår resa startat på ett fantastiskt sätt och att det går bra för oss.

Du är en allsidig back-end utvecklare som kan bidra till vårt agila utvecklingsteam. Alla i teamet har sitt specifika kompetensområde men hjälper till med andra delar av plattformen när det behövs. Ditt ansvarsområde innefattar att bygga och leverera funktioner till vår integrationsmotor.
Du arbetar nära projektledningen och är delaktig i hur produkten skall utvecklas vidare för att bibehålla den kvalité Syncify vill representera.

Vi tror att du precis som vi brinner för effektivisering genom smarta integrationer och samtidigt gillar att ha roligt ihop med ett gäng av likasinnade utvecklare där du blir en viktig del av vår fortsatta framgång. Genom att se till att ha riktigt roligt på jobbet lyckas vi stryka ordet söndagsångest ur ordboken.

Känner du dig träffad? Då föreslår vi en kopp kaffe på vårt kontor i Mölnlycke!

2018-11-21T09:15:34+01:00