Inkassogram

Inkassogram integrerat via Syncify med ditt affärssystem.

Inkassogram 2018-08-15T06:56:24+00:00

Projektbeskrivning

Inkassogram integrerat via Syncify med ditt affärssystem

Synkronisera automatiskt fakturor till Inkassogram från affärssystemet. Inkassogram hanterar påminnelse och inkassoärenden. Betalningar bokförs automatiskt mot den utställda fakturan i affärssystemet. Synkroniseringen till Inkassogram sköts per automatik för webbaserade affärssystem eller från Syncify client på klientbaserade affärssystem.

  • Fri installation.

  • Fri support.

  • Inga bindningstider.

  • 15 min installation, sedan är du igång.

Om inkassogram

Schysstare påminnelse och inkasso.
Registrera dina obetalda kundfakturor eller avier och skicka ut påminnelser och inkassokrav helt gratis. Vårt Final notice-brev är ett sätt som gör oss schysstare och bibehåller din kundrelation. Vi hjälper idag över 1 500 kunder med schysst och gratis kravhantering.

Enklare
Vi på Inkassogram brinner för att förenkla inkassobranschen. Oavsett om det handlar om små eller stora volymer, kan du snabbt och enkelt skicka betalningspåminnelser och inkassokrav. Representerar du ett större företag kan du genom vår digitala verktygslåda Inkassogram Connect välja en automatiserad uppkoppling för en strukturerad kravhantering.

Schysstare
Inkassograms ambition är att dina kunder ska kunna betala sin skuld så snabbt som möjligt och slippa hamna hos Kronofogden. Därför skickar vi våra krav alltid med A- post, bifogar originalfakturan på baksidan av våra kravbrev och skickar ut ett final notice-brev innan du erbjuds att ta ärendet vidare till kronofogden. Genom vår inkassoprocess skickas färre ärenden till Kronofogdemyndigheten, ett förhållningssätt som alla parter vinner på. Du får betalt för dina fordringar och stärker samtidigt relationen till din kund.

Gratis
Du skapar ett gratiskonto utan årsavgifter och bindningstider. I gratistjänsten ingår utskick av betalningspåminnelse, inkassokrav samt ett final notice brev. Vid slutbetalning erhåller du alltid kapitalbeloppet och vår intäkt blir lagstadgade avgifter och dröjsmålsränta som läggs på kravet mot din kund. Notera att våra tjänster är momspliktiga, varför vi i samband med utbetalning gör avdrag för moms. Vid återkallelse av tvistiga ärenden debiteras du som kund obetalda avgifter och ev. utlägg.

  AFFÄRSSYSTEM

FORTNOX
MICROSOFT DYNAMICS NAV
VISMA ADMINISTRATION 500
VISMA ADMINISTRATION 1000
VISMA ADMINISTRATION 2000
VISMA BUSINESS
VISMA E-EKONOMI
VISMA NET

  SERVICETYP

FAKTURASERVICE
PÅMINNELSE & INKASSO

  08 – 400 296 00

  BESÖKSADRESS

Anslut ditt affärssystem

Anslut ditt affärssystem med Syncify och välj därefter i lugn och ro bäst partner för att automatisera dina processer.