Möt Victor Niklasson, partneransvarig på Syncify.

”En modern och innovativ integrationsmotor som automatiserar dina processer kostnadseffektivt”

Möt vår partneransvarig Victor Niklasson och få en inblick i hans arbete för att skapa ett bättre Syncify för våra kunder.

Syncify - Victor Niklasson

Kan du beskriva dig själv med fem ord?

Jag kan inte svära på att dessa ord stämmer in på mig i mitt arbete. Däremot är det ord som ligger till grund för min inställning till mina vakna timmar på dygnet!

Nyfiken – Exempelvis sker digitaliseringen så otroligt fort att det många gånger är svårt att vara fullt uppdaterad. Genom att vara nyfiken på utvecklingen är det lättare att hålla sig uppdaterad.

Lösningsorienterad – Det nyligen myntade uttrycket Business 4 Business är min grundfilosofi i mitt arbete. Många gånger är det väldigt komplexa samarbeten som vilar på att båda parter måste lyckas med sin uppgift, otroligt inspirerande och förutsätter att problem måste lösas.

Social – Kort och gott, jag älskar människor. Utbyta kunskaper och lära känna nya människor är en av de roligaste förmånerna i mitt arbete.

Känsla – Jag är en av dom som litar på min magkänsla. Kalkyler i all ära, men finns det inte en positiv känsla och en tro på det du vill göra eller skall åstadkomma blir utmaningen hundra gånger svårare.

Vinnarskalle – Det finns inget värre än att förlora, men skam den som ger sig. T ex tog det mig 6 månader att slå mina kollegor i pingis, väl värt väntan, idag har de inte längre en chans… (Reds anm: Victor kan ibland ha lite dålig verklighetsuppfattning)

Vad ingår i dina arbetsuppgifter?

Dagarna ser extremt olika ut. Allt ifrån att sitta tillsammans med våra utvecklare och informera dom om våra kunders utmaningar till att utveckla innovativa och kvalitetsmässiga samarbeten med våra partners.

Nämn något som gör ditt arbete roligt.

Det roligaste är att finna nya samarbeten och skapa förutsättningar för kunderna att bli så effektiva som möjligt i sina processer.

Hur märker kunden av ditt arbete?

När vi lanserar nya system till Syncify har jag med största sannolikhet haft ett finger med i spelet vad gäller rutiner och processer för bland annat kundhantering.

Med egna ord, hur skulle du beskriva Syncify?

En modern och innovativ integrationsmotor som automatiserar dina processer kostnadseffektivt.

Berätta något som du tror jag antagligen inte vet.

Haha, jag har den första vakna timman på dygnet extremt svårt för att höra ljudet av när andra äter knäckebröd. Lite sjukt, men jag har hört att det enligt forskning kan visa på att man är ett geni…

Close

Skapa ett flow

Review_arrow_next Review_arrow_next

Möt Victor Niklasson, partneransvarig på Syncify.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.