Möt Fredrik Dimberg utvecklare på Syncify.

”Min personlighetstyp är INTJ”

Syncify - Fredrik Dimberg

Syncify – Fredrik Dimberg

Möt en av våra integrationsutvecklare och få en inblick i hans arbete för att skapa ett bättre Syncify för våra kunder.

Kan du beskriva dig själv med tre ord?
Ambitiös, Nyfiken, Pappa

Vad ingår i dina arbetsuppgifter?
Jag jobbar både med att förbättra vår integrationsmotor Syncify och med att utveckla nya spännande Syncify-moduler.

Nämn något som gör ditt arbete roligt.
Generellt gillar jag systemutveckling för det är ett skapande, jag som har tummen mitt i handen skulle aldrig kunna arbeta som snickare. Som anställd på Syncify har jag möjligheten att med kreativt tänkande välja hur jag skall skapa vilket gör att jag egentligen ser mig lite som en blandning mellan arkitekt, snickare och konstnär.

Finns det något i ditt arbete du skulle vilja göra annorlunda?
Det finns inget jag skulle vilja göra direkt annorlunda, det rör sig snarare om saker jag skulle vilja göra snabbare. Jag har huvudet fyllt med idéer som jag tror skulle göra Syncify ännu bättre och våra kunders liv ännu lättare men jag begränsas av min ”throughput” från ide till kod.

Hur märker kunden av ditt arbete?
Intressant fråga, min målsättning är att kunden inte ska märka av mitt arbete alls utan enbart märka av att han eller hon helt plötsligt har en massa tid över till annat.

Med egna ord, hur skulle du beskriva Syncify?
Syncify är magi som förvandlar kod till fritid.

Berätta något som du tror jag antagligen inte vet…
Min personlighetstyp är INTJ – de visste du inte!

Anslut ditt affärssystem

Anslut ditt affärssystem med Syncify och välj därefter i lugn och ro bäst partner för att automatisera dina processer.

ANSLUT DITT AFFÄRSSYSTEM
2017-10-09T08:58:08+01:00