Syncify – en smart integrationsplattform

Syncify integrationsplattform är en kraftfull lösning som kan hjälpa ditt företag att digitalisera viktiga arbetsflöden inom finans och fakturering, CRM-system och avtalshantering. Genom att integrera ledande tjänsteleverantörer inom dessa områden, kan du optimera dina processer och öka effektiviteten i din verksamhet.

Syncify integrationsplattform är en kraftfull lösning som kan hjälpa ditt företag att digitalisera viktiga arbetsflöden inom finans och fakturering, CRM-system och avtalshantering. Genom att integrera ledande tjänsteleverantörer inom dessa områden, kan du optimera dina processer och öka effektiviteten i din verksamhet.

Automation med integrationsplattform

​​En integrationsplattform fungerar som ett centralt nav som kopplar ihop olika appar och tjänster som annars inte skulle ha en direkt koppling till varandra. Detta skapar en sömlös och sammanhängande upplevelse för dig som användare. Tack vare integrationsplattformar kan olika system kommunicera med varandra, utbyta data och utföra automatiserade uppgifter. Detta minskar manuell arbetsbelastning och ökar effektiviteten genom att uppgifter kan utföras på ett automatiserat sätt.

Prova oss

Syncify skapar flow!

En av de bästa fördelarna med att använda Syncify som din integrationsplattform är att du slipper dyra konsultkostnader för att integrera dina affärssystem. Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere och därför erbjuder vi prisvärda lösningar för att hjälpa företag att integrera sina system och automatisera sina arbetsflöden. Skapa flow med oss idag!

”Vårt samarbete med Syncify förenklar vår vardag, då vi i nya implementationer i 9 fall av 10 har en integrationsbas att utgå ifrån samtidigt som vi kan göra kundspecifika anpassningar vid behov. Genom samarbetet ökar vi vår effektivitet samtidigt som vi besparar våra kunder pengar.”

Lukas Morinder Sales Manager – Lime Technologies AB

”Jag gillar att jobba tillsammans med Syncify då de håller en hög servicenivå både mot mig och kunden. Genom att leverera ett gäng smarta integrationer hjälper de mig att leverera en komplett och smidig lösning till kund. Jag värdesätter verkligen tryggheten i att vi tillsammans kan leverera en bra helhet.”

Jakob Fredin Affärsutvecklare – Exsitec AB

”Syncify ser alltid till kundens bästa och lever upp till orden att vara experter på ERP-systemen vi integrerar mot.”

Fredrik eriksson Product Manager Add-ons – Lime Technologies AB

”Likt många andra har vi ett stort behov av att jobba med strategiska partners som kan hjälpa oss på vår resa. Med Syncify får vi en engagerad och tillförlitlig partner som delar vår vision om att underlätta för våra kunder!”

Tom hedman Partner Manager – Billogram AB

Gör din vision till verklighet med Syncify!

Är du redo att ta steget mot ett företag som fungerar ännu bättre, med skräddarsydda lösningar för just dina behov? Låt oss mötas och tillsammans skapa det flow som passar bäst för ditt företag. Boka ett möte med oss idag så ser vi över just ditt företags flöden och processer.

Kontakta oss

Boka en personlig demo

Att ansluta affärssystemet till Syncify är simpelt och det första steget i att digitalisera företagets ekonomiska flöden.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Grow with the flow

Bland våra anslutna företag finner du några av branschens mest erkända varumärken. Utforska deras framgångar och låt oss hjälpa dig att skapa ditt eget flow.