Junior .NET utvecklare

Junior .NET utvecklare

Vi söker dig som anser sig vara framtidens utvecklare. Nyckeln till att lyckas i denna roll tror vi stavas N-Y-F-I-K-E-N.

Syncify är ett företag som startats för att förändra en bransch som suttit still alldeles för länge. Våra mål är extremt höga och vi är här för att rita om kartan vad gäller nyttjandet av ekonomitjänster.
Vår tid är nu. Nu handlar det om att fortsätta leverera en fantastisk mjukvara till våra samarbetspartners – av högsta kvalité. För att lyckas behöver vi förstärkning och vi hoppas verkligen att det är just du som är vår nästa pusselbit.
En grundsten som genomsyrar organisationen är att alla hjälps åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Den är en av anledningarna till att vår resa startat på ett fantastiskt sätt och att det går bra för oss.

Vi tror att du är relativt ny inom yrket, förmodligen är det här ditt andra eller tredje jobb. Du kanske är trött på att sitta som uthyrd konsult i att bemanna något knappt överskådligt projekt och istället vill jobba i något greppbart där din arbetsinsats verkligen gör skillnad?

Vi tror att du precis som vi brinner för effektivisering genom smarta integrationer och samtidigt gillar att ha roligt ihop med ett gäng av likasinnade utvecklare där du blir en viktig del av vår fortsatta framgång. Genom att se till att ha riktigt roligt på jobbet lyckas vi stryka ordet söndagsångest ur ordboken.

I rollen som utvecklare på Syncify kommer du att arbeta med utveckling av integrationer för våra partners. Du kommer få stöttning av våra seniora utvecklare och projektledare och inget lämnas åt slumpen.

Känner du dig träffad?

2018-11-21T09:23:42+01:00