Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager

Tjänsten som Digital Marketing Manager innebär att på ett innovativt sätt marknadsföra Syncify.

Syncify är ett företag som startats för att förändra en bransch som suttit still alldeles för länge. Våra mål är extremt höga och vi är här för att rita om kartan vad gäller nyttjandet av ekonomitjänster.
Vår tid är nu. Nu handlar det om att fortsätta leverera en fantastisk mjukvara till våra samarbetspartners – av högsta kvalité. För att lyckas behöver vi förstärkning och vi hoppas verkligen att det är just du som är vår nästa pusselbit.
En grundsten som genomsyrar organisationen är att alla hjälps åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Den är en av anledningarna till att vår resa startat på ett fantastiskt sätt och att det går bra för oss.

Behovet av professionell, visuell och skriftlig kommunikation ökar kraftigt i takt med att nya medier tar allt större plats i vår gränsöverskridande, snabbrörliga och globala värld. Därför letar vi efter en Digital Marketing Manager som med nyfikenhet och högt engagemang vill vara med på en resa utan dess like.
Arbetet kommer främst att innebära att arbeta fram en marknadsstrategi och lanseringsplan av en ny plattform. Därutöver finns det massvis av arbete på befintliga lösningar som kräver kreativitet, mycket kreativitet för att nå bästa resultat.

På Syncify kommer du arbeta tätt ihop med både vårt grymma sälj och utvecklingsteam. Du kommer att få möjlighet att utveckla din roll och dig själv i en snabb takt.Vi på Syncify har sjukt kul ihop och bangar inte för att fira varje framgång som vi når.

Vill du vara med och fira med oss?

2018-11-21T09:46:58+01:00